Paragliding in Turkey Best Locations Places Tandem Flight Zones Tours Excursions

Leading paragliding company in Turkey offers tandem paragliding flights, paramotor flights, microlight flights and flight courses in Turkey best flight places zones locations mountain excursions trips tours

14 Mayıs 2015 Perşembe

Efes Balon Festivali Şenliği Selçuk İzmir Aktiviteler Balon Uçuşları

Efes Balon Festivali Şenliği Selçuk İzmir Aktiviteler Balon Uçuşları "İzmir'de STK'ların desteğini görmek istiyoruz" Kültür ve Turizm Bakanlığının 3 yıl önce Selçuk Efes'te her yıl 3 ay boyunca bu organizasyonu gerçekleştirmek için yer tahsis ettiğini belirten Ezel, "Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir Valiliği ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nün de desteklerini alıyoruz.


Ancak İzmir'deki sivil toplum kuruluşlarından aynı desteği göremedik. İnşallah onların da desteğini alırsak İzmir'e büyük katkıları sağlayacağımızı düşünüyorum. Ekonomiye kattığımız değerin onurunu ve gururunu yaşarken, ayrıca ilgili mercilerden takdir bekliyoruz" ifadelerini kullandı. 



 Türkiye ve Kapadokya'nın tanıtımına büyük katkılar sağladıklarını belirten Ezel, hükümetin balon ve hava taşımacılığı yapan firmalara destek vermesiyle daha iyi noktalara gelineceğini ifade etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

We’ll never share your email address with a third-party.

Tags

Tags

Tags