Paragliding in Turkey Best Locations Places Tandem Flight Zones Tours Excursions

Leading paragliding company in Turkey offers tandem paragliding flights, paramotor flights, microlight flights and flight courses in Turkey best flight places zones locations mountain excursions trips tours

14 Mayıs 2015 Perşembe

Uluslararası İzmir Balon Festivali Şenlikleri

Balon Turizmi 2018'de İzmir'e de Taşınıyor Uluslararası birçok arenada Türkiye’nin tanıtımını üstlenen ve dünyaca ünlü markaların uçuşunu gerçekleştiren Bilge Ezel, Kapadokya’ya kazandırdıkları balon turizmini şimdi İzmir’e de taşıyor.




Uluslararası birçok arenada Türkiye'nin tanıtımını üstlenen ve dünyaca ünlü markaların uçuşunu gerçekleştiren Bilge Ezel, Kapadokya'ya kazandırdıkları balon turizmini şimdi İzmir'e de taşıyor. Ege'nin incisi İzmir, 35 ülkenin katılımıyla 2018'de balon festivaline hazırlanıyor. Bu yıl 11. kez düzenlenecek olan İzmir Turizm Fuarı'nın konuk ili Peri Bacaları ve Sıcak Havalı Balonları ile ünlü Nevşehir oldu.


Türkiye'de ilk defa balon turizmini 1987 yılında Kapadokya'ya kazandıran Bilge Ezel, balon turizmini şimdi de İzmir'e kazandırmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin ilk balon pilotu İzmirli Bilge Ezel, balon turizmi ile Kapadokya'ya yılda 35 milyon euro turizm girdisi sağladıklarını belirterek, aynı etkiyi İzmir için gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

We’ll never share your email address with a third-party.

Tags

Tags

Tags