Paragliding in Turkey Best Locations Places Tandem Flight Zones Tours Excursions

Leading paragliding company in Turkey offers tandem paragliding flights, paramotor flights, microlight flights and flight courses in Turkey best flight places zones locations mountain excursions trips tours

14 Mayıs 2015 Perşembe

İzmir Balon Festivali Saat Kaçta Balon Uçuşları Ne Zaman Yapılıyor

İzmir Balon Festivali Saat Kaçta Balon Uçuşları Ne Zaman Yapılıyor 30 ÜLKEDEN KATILIM Festivalin İzmir’in tanıtımına çok büyük bir katkı sağlayacağına vurgu yapan Ezel, “Aslında bu organizasyonu 4 sene önce gerçekleştirecektik ancak ülkemizin yaşadığı sıkıntılardan dolayı ertelemek zorunda kaldık.



Buna rağmen projeye katılacak ülke sayısında azalma olmadı, aksine arttı. Şu anda 30 ülke var, sayı her geçen gün artıyor. Balon turizmi dışında balon festivali olarak İzmir’i dünyanın bir numaralı merkezi yapmayı hedefledik, onun için buradayız. Tüm dünyadan yaklaşık 100 civarında balon uçacak” dedi.



 Ege İzcilik Sportif Havacılık Gençlik ve Spor Derneği olarak Türk gençliğine havacılığı tanıtmak ve sevdirmek için projeler ürettiklerini de dile getiren Ezel sözlerini şu şekilde tamamladı: “Kamu yararına çalışan Türk Hava Kurumu’nda yetişen gençlerle beraber oluşturduğumuz derneğimizde sportif havacılık üzerine çalışmalar sürdürüyoruz. Çok iyi bir altyapıya sahibiz. Her yıl yüzlerce gence havacılığı tanıtıp, sevdiriyoruz. En son İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne katıldık. Havacılık sporlarına merakı olan herkesi derneğimize bekliyoruz.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

We’ll never share your email address with a third-party.

Tags

Tags

Tags